Akuprint

Akuprint är en väggabsorbent med högsta ljuddämpande förmåga och smidig upphängning med hjälp av magneter. Vi tillverkar dessa i standardmått eller efter kundens behov. Som kund får du alltid hjälp och vägledning med val av bild och ett korrektur att godkänna innan beställning.

Specifikationer

Väggabsorbenter med maximal yta för ljudabsorption. Inga tjocka ramar, hela ytan består av absorberande material. Absorbenterna tillverkas av A-klassat material från återvunnen polyesterfiber

Material: Återvunnen polyesterfiber

Montage: Magneter medföljer

Nedladdningar

Återvunnen polyesterfiber

Fyllningen i våra produkter består av återvunnen polyesterfiber. Den skapas genom att smälta ner befintlig plast, mestadels PET-flaskor, och spinna ny polyesterfiber. Återvunnen polyester ger med andra ord nytt liv åt ett material som inte är biologiskt nedbrytbart och som annars skulle hamnat på soptippen.

Magnetfunktion

Den här produkten har en mycket enkel montering med hjälp av magneter.

Lågt N10-värde

N10-värdet är en parameter som används för att bedöma skärmar och dess ljudabsorberande förmåga. Det spelar en viktig roll för att optimera ljudmiljön och skapa bästa möjliga ljudupplevelse för dem som ska vistas i miljön.
Ett lågt N10-värde indikerar att ljudet dämpas snabbt, något du vill ha i produkter i en kontorsmiljö, för att undvika överdriven efterklang.

Vill du veta mer?

Vi är aldrig längre bort än ett samtal eller mail.

Postadress: Box 303, 511 24 KINNA
Leverans- och besöksadress: Industrigatan 10, 511 62 SKENE
Telefon: +46 (0)102066840