Akufold Workstation

Akufold Workstation är en arbetsplats anpassad för det nya sättet att arbeta. Den fungerar dessutom lika bra hemma som på kontoret. Med denna flyttbara och hopfällbara arbetsstation kan du enkelt justera antalet arbetsplatser på kontoret, eller ställa undan den när du arbetat färdigt för dagen. Den ljudabsorberande konstruktionen gör den perfekt till videomötet eller för att skapa avskildhet. 
Arbetsstationen kommer med flexibla lösningar för laddare, förvaring och upphängning. Skrivbordet är höj- och sänkbart från 65 – 125 cm. Integrerad LED-belysning och eluttag 220V/usb-A. Konstruktionen är stabil och anpassad för cirkularitet och enkelt återbruk. Låsbar. 

Mått 

Yttermått utfälld: 1195×812 mm 

Yttermått ihopfälld: 1195×258 mm 

Skivstorlek: 730×1105 mm 

Höjd: 1404 mm inklusive hjul 

Tjocklek: 40 mm

Bordskiva: Vit melamin som standard. Andra material kan fås förfrågan. 

Färg 

Svart och vit lack som standard, kan fås i olika RAL-kulörer på förfrågan. 

Levereras som standard med ljus eller mörkgrå nålfilt. Ett flertal tygvarianter i olika kulörer finns mot pristillägg. Även möjligt att förse med printad bild. 

Tillbehör 

En mängd tillbehör för upphängning och förvaring finns tillgängliga 

Återvunnen polyesterfiber

Fyllningen i våra produkter består av återvunnen polyesterfiber. Den skapas genom att smälta ner befintlig plast, mestadels PET-flaskor, och spinna ny polyesterfiber. Återvunnen polyester ger med andra ord nytt liv åt ett material som inte är biologiskt nedbrytbart och som annars skulle hamnat på soptippen.

Lågt N10-värde

N10-värdet är en parameter som används för att bedöma skärmar och dess ljudabsorberande förmåga. Det spelar en viktig roll för att optimera ljudmiljön och skapa bästa möjliga ljudupplevelse för dem som ska vistas i miljön.
Ett lågt N10-värde indikerar att ljudet dämpas snabbt, något du vill ha i produkter i en kontorsmiljö, för att undvika överdriven efterklang.

Vill du veta mer?

Vi är aldrig längre bort än ett samtal eller mail.

Postadress: Box 303, 511 24 KINNA
Leverans- och besöksadress: Industrigatan 10, 511 62 SKENE
Telefon: +46 (0)102066840