Akuframe

Akuframe bordskärm är tillverkad med en ram av stål och innehåll av återvunnet polyesterfiber. Vår patenterade produktionsmetod gör att vi med endast 30mm tjocklek på skärmarna har marknadens bästa ljudabsorberande funktion. Ramkonstruktionen i stål gör logistiken lättare, vikten lägre och hantering och montering snabb och smidig. Vi har flera unika lösningar på kopplingar mellan skärmar som gör vår produkt unik att kombinera, både i färg och form. Certifierad enligt Möbelfakta.

Mått 

Bredd: 830, 930, 1200, 1400, 1600, 1800, 2000 

Höjd: 650 alternativt 800 mm (500 resp 650 mm ovan bord) 

Tjocklek: 30 mm, 40mm

Hörnradie: 5 eller 40 mm 

Bordsfäste och klämfäste i olika utförande finns som tillbehör. Kan levereras med utanpåliggande eller infälld funktionslist.

Välj rätt textil till din Akustilprodukt 

Textilens kulör, kvalitet och struktur har stor påverkan på det intryck och den känsla du vill skapa i rummet. Vi har tyger för alla olika smaker och inredningsstilar. Självklart arbetar vi med högkvalitativa produkter från noga utvalda partners

Tyg A: Nate, Wana 

Tyg B: Cara, Carlow

Tyg C: Deseye 100 %

Tyg D: Blazer Lite, Twist, Twist Melange, Soul, Soul Melange 

Tyg E: Blazer

Tyg REC: Just, Mica, Tonal (recyclade tyger)

Tyg övriga: vid förfrågan

Återvunnen polyesterfiber

Fyllningen i våra produkter består av återvunnen polyesterfiber. Den skapas genom att smälta ner befintlig plast, mestadels PET-flaskor, och spinna ny polyesterfiber. Återvunnen polyester ger med andra ord nytt liv åt ett material som inte är biologiskt nedbrytbart och som annars skulle hamnat på soptippen.

Smart kopplingssystem

Akustils unika dolda kopplingssystem gör det mycket enkelt att koppla samman flera skärmar och på så vis bygga ett eget system av ljudabsorbenter. I monteringsbeskrivningen finns tydliga instruktioner på hur kopplingen går till.

Certifierad i enlighet med Möbelfakta

Möbelfakta är en unik hållbarhetsmärkning för möbler som tar hänsyn till både kvalitet, miljö och ansvarsfulla leveranskedjor. Märkningen är ett hjälpmedel för producenter, inköpare, formgivare, arkitekter och andra som använder eller arbetar med möbler. En möbel som lever upp till Möbelfaktas tre delar möter marknadens krav på miljö, etiska riktlinjer och följer internationella kvalitetkrav.

Lågt N10-värde

N10-värdet är en parameter som används för att bedöma skärmar och dess ljudabsorberande förmåga. Det spelar en viktig roll för att optimera ljudmiljön och skapa bästa möjliga ljudupplevelse för dem som ska vistas i miljön.
Ett lågt N10-värde indikerar att ljudet dämpas snabbt, något du vill ha i produkter i en kontorsmiljö, för att undvika överdriven efterklang.

Vill du veta mer?

Vi är aldrig längre bort än ett samtal eller mail.

Postadress: Box 303, 511 24 KINNA
Leverans- och besöksadress: Industrigatan 10, 511 62 SKENE
Telefon: +46 (0)102066840