Akusound

Akusound är en väggabsorbent med högsta ljuddämpande förmåga och smidig upphängning med hjälp av magneter. Vi tillverkar dessa i standardmått eller efter kundens behov.

Väggabsorbenter med maximal yta för ljudabsorption. Inga tjocka ramar, hela ytan består av absorberande material. Absorbenterna tillverkas av A-klassat material från återvunnen polyesterfiber.

50x50x6 cm
100x50x6 cm
100x20x60 cm

Välj rätt textil till din Akustilprodukt 

Textilens kulör, kvalitet och struktur har stor påverkan på det intryck och den känsla du vill skapa i rummet. Vi har tyger för alla olika smaker och inredningsstilar. Självklart arbetar vi med högkvalitativa produkter från noga utvalda partners

Tyg A: Nate, Wana 

Tyg B: Cara, Carlow

Tyg C: Deseye 100 %

Tyg D: Blazer Lite, Twist, Twist Melange, Soul, Soul Melange 

Tyg E: Blazer

Tyg REC: Just, Mica, Tonal (recyclade tyger)

Tyg övriga: vid förfrågan

Återvunnen polyesterfiber

Fyllningen i våra produkter består av återvunnen polyesterfiber. Den skapas genom att smälta ner befintlig plast, mestadels PET-flaskor, och spinna ny polyesterfiber. Återvunnen polyester ger med andra ord nytt liv åt ett material som inte är biologiskt nedbrytbart och som annars skulle hamnat på soptippen.

Magnetfunktion

Den här produkten har en mycket enkel montering med hjälp av magneter

Lågt N10-värde

N10-värdet är en parameter som används för att bedöma skärmar och dess ljudabsorberande förmåga. Det spelar en viktig roll för att optimera ljudmiljön och skapa bästa möjliga ljudupplevelse för dem som ska vistas i miljön.
Ett lågt N10-värde indikerar att ljudet dämpas snabbt, något du vill ha i produkter i en kontorsmiljö, för att undvika överdriven efterklang.

Vill du veta mer?

Vi är aldrig längre bort än ett samtal eller mail.

Vanliga frågor

Vill du veta mer?

Vi är aldrig längre
bort än ett samtal
eller mail.

Postadress: Box 303, 511 24 KINNA
Leverans- och besöksadress: Industrigatan 10, 511 62 SKENE
Telefon: +46 (0)102066840