Denna

Akuframe

Akuframe bordskärm är tillverkad med en ram av stål och innehåll av återvunnet PET-material. Vår unika produktionsmetod gör att vi med endast 30mm tjocklek på skärmarna har marknadens bästa ljudabsorberande funktion. Ramkonstruktionen i stål gör logistiken lättare, vikten lägre och hantering och montering snabb och smidig. Vi har flera unika lösningar på kopplingar mellan skärmar som gör vår produkt unik att kombinera, både i färg och form. Certifierad enligt Möbelfakta. 
Specifikationer

Mått 

Bredd: 830, 930, 1200, 1400, 1600, 1800, 2000 

Höjd: 650 alternativt 800 mm (500 resp 650 mm ovan bord) 

Tjocklek: 30 mm, 40mm

Hörnradie: 5 eller 40 mm 

Övrigt

Tillbehör 

Bordsfäste och klämfäste i olika utförande finns som tillbehör. Kan levereras med utanpåliggande eller infälld funktionslist. Tyger/Tygval: välj bland flertalet tygvarianter från kända tygleverantörer. 

Nedladdningar

Smart kopplingssystem

Akustils unika kopplingssystem gör det mycket enkelt att koppla samman flera skärmar och på så vis bygga ett eget system av ljudabsorbenter. I monteringsbeskrivningen finns tydliga instruktioner på hur kopplingen går till.

Certifierad i enlighet med Möbelfakta

Möbelfakta är en unik hållbarhetsmärkning för möbler som tar hänsyn till både kvalitet, miljö och ansvarsfulla leveranskedjor. Märkningen är ett hjälpmedel för producenter, inköpare, formgivare, arkitekter och andra som använder eller arbetar med möbler. En möbel som lever upp till Möbelfaktas tre delar möter marknadens krav på miljö, är tillverkad enligt etiska riktlinjer och följer internationella kravspecifikationer för kvalitet.

Lågt N10-värde

N10-värdet en parameter som används för att bedöma skärmar och dess ljudabsorberande förmåga Det spelar en viktig roll för att optimera ljudmiljön och skapa bästa möjliga ljudupplevelse för dem som ska vistas i miljön.
Ett lågt N10-värde indikerar att ljudet dämpas snabbt. Det är med andra ord ett så lågt N10-värde som möjligt du vill ha i en kontorsmiljö där du vill undvika eko och en överdriven efterklang. 

Vanliga frågor

Specifikationer
Övrigt
Nedladdningar

Vill du veta mer?

Vi är aldrig längre
bort än ett samtal
eller mail.

Postadress: Box 303, 511 24 KINNA
Leverans- och besöksadress: Industrigatan 10, 511 62 SKENE
Telefon: +46 (0)102066840